Tgrt Haber

Mustafa Sandal ve Meral Akşener’den ‘Aya benzer’ dansı! Sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2022 07:54 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 11:28

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Kadın Buluşması’nda sahne alan şarkıcı Mustafa Sandal’ın isteğini kırmayarak ‘Aya benzer’ şarkısıyla dans etti. O anlar sosyal medyada gündem olurken ünlü şarkıcı Sandal “Meral Ablam'a baktıkça aydınlanıyorsun” ifadelerini kullandı.

Ankara’da partisinin düzenlediği ‘Büyük Kadın Buluşması’ etkinliğine katılan İYİ Parti​ lideri Meral Akşenerkonuşmasının ardından sahneyi ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’a bıraktı. Salonu dolduran kadınlar ile şarkılar söyleyen Sandal’ı Akşener tebrik etti. “Bir hayalim var” diyen Sandal ise Akşener ile birlikte ‘Aya benzer’ dansını yapmak istedi. Bu isteği geri çevirmeyen Akşener, Mustafa Sandal’la dans etti. İkili salonu dolduran partililerce büyük alkış aldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

O anları sosyal medya hesabından da paylaşan Mustafa Sandal​, “Sn. Meral Akşener’e Aya Benzer dansı yaptırmadı demezsiniz artık” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/mustinetnet/status/1606996426432872455

“MERAL ABLAM GİBİ…”

Sandal bir sonraki paylaşımında ise Mustafa Sandal şu ifadeleri kullandı;

İki tip güneş var. Biri kozmik ortamda kafasına göre gelene geçene tutuluyor. Fazla bakmayın kör eder diyorlar… Bir de bir güneş var. Baktıkça aydınlanıyorsun Meral Ablam gibi. On binlerce kadının buluştuğu bu özel organizasyonda emeği geçen herkesin ellerine sağlım

https://twitter.com/mustinetnet/status/1607047291881328642

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...