Tgrt Haber

Hızını alamayan Mustafa Sarıgül bu defa esnaf tokatladı

21 Mart 2022 10:41 - Güncelleme : 21 Mart 2022 11:35
Hızını alamayan Mustafa Sarıgül bu defa esnaf tokatladı

Son dönemde sosyal medya üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çeken Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bir kasap dükkanına yaptığı ziyarette esnafın omzunu tokatladı.

Fahiş fiyatlara tepki göstermek için tüp ve ayçiçek yağı gibi ürünleri tokatlayan Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bu defa çıtayı yükseltti.

Kasaplık yapan bir vatandaşın dükkanını ziyaret eden Mustafa Sarıgül, esnafa hatıra parası olarak 50 lira bırakıp şu tavsiyelerde bulundu:

'BU PARAYLA BAŞBAKANLIĞA GELECEKSİN'

"Başkanım bana gelmişti şu tarihte. Ve bununla inşallah başbakanlığa geleceksin. Ama sana tavsiyem şu evlat, üç tane güç var. Siyasi güç, ekonomik güç ve toplumsal çevre gücü. Siyasi gücün yoksa ne uzar ne kısalırsın. Çok yakışıklısın, dirayetlisin, iyi de bir insansın ama gir bir partiye mücadeleni ver ve çok yükselebilirsin. Evet diyeceksin ki ben burada esnafım, esnaflığa devam ediyorum ama onun dışında buraları yönetmek istiyorum. Gelecekte Ayaş'ın belediye başkanı sen olabilirsin."

ESNAFIN OMZUNA SERT TOKAT

Bu ifadelerden sonra vatandaşın omzuna sert şekilde vuran Sarıgül, "Bu heyecanı sende görüyorum" dedi. İşte o anlar...

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...