Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül eli ile masaya vurdu, il başkanının alnından öptü!

04 Şubat 2022 20:20 - Güncelleme : 04 Şubat 2022 20:29
Mustafa Sarıgül eli ile masaya vurdu, il başkanının alnından öptü!

TikTok’ta yayınladığı videolarla sosyal medyada sıkça gündeme gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Edirne’de partisinin il binasında teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Sarıgül basın açıklaması sonrası partisinin il başkanı Murat Er’i eli ile masaya vurduktan sonra alnından öptü.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin teşkilatları gezdiği sırada çektiği TikTok videoları sosyal medyada gündem oluyor. Çektiği videolarla ilgili geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Sarıgül, sosyal medya platformu TikTok uygulamasında Türk insanından her kesimin olduğunu ifade etti.

SARIGÜL BİR ANDA MASAYA VURDU

Edirne’de partisinin il binasında teşkilat üyeleri ve vatandaşları ile bir araya gelen Sarıgül, yine gündeme olacak bir videoya imza attı. Mustafa Sarıgül, partisinin Edirne İl Başkanı Murat Er’e övgü dolu sözler kullanırken bir anda masaya vurdu. Partililer şaşkına dönerken Sarıgül, Murat Er’e döverek “Bu kardeşimizin gözlerinden değil alnından öpüyorum” diyerek öptü. Partililer bu olay sonrası “Çare Sarıgül” sloganı attı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...