Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül'den çarpıcı iddia! "Acun'un yolunu ben açtım"

21 Mart 2022 15:41 - Güncelleme : 21 Mart 2022 17:30
Mustafa Sarıgül'den çarpıcı iddia! "Acun'un yolunu ben açtım"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Acun Ilıcalı ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. Acun'u muhabirlik döneminden beri tanıdığını ifade eden Sarıgül, "Acun'un yolunu ben açtım" dedi. Mustafa Sarıgül’ün açıklamalarının ardından gözler Ilıcalı'ya çevrildi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sürekli söz ettiren Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Acun Ilıcalı ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

"ACUN'UN YOLUNU BEN AÇTIM"

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’yı muhabirlik yaptığı dönemden tanıdığını dile getiren Sarıgül, "Bileklerinin hakkıyla buraya söke söke gelmiştir. En son Acun'un muhabirliği zamanında Galatasaray - Arsenal maçı için Kopenhag'daydık. Ve biz buradan Ahmet Salım'la gitmişiz. Acun geldi, 'Mustafa abi' dedi bana. Ben de ona 'Aslan Acun'um' dedim ve Acun'un yolunu açtım." dedi.

Mustafa Sarıgül'den çarpıcı iddia!

GÖZLER ACUN'A ÇEVRİLDİ

Bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ise Mustafa Sarıgül'e nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Mustafa Sarıgül'den çarpıcı iddia!

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...