Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül'den asgari ücret önerisi: Üç ayda bir güncellenmeli

12 Aralık 2022 17:42 - Güncelleme : 12 Aralık 2022 17:50
Mustafa Sarıgül'den asgari ücret önerisi: Üç ayda bir güncellenmeli

TDP lideri Mustafa Sarıgül, partisinin genel merkezinde düzenlediği toplantıda asgari ücretin üç ayda bir güncellenmesi önerisinde bulundu. Sendikalaşmanın önemine vurgu yapan Sarıgül, asgari ücretin de normal ücret haline gelmesinin engellenmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye Değişim Partisi​ (TDP) Genel BaşkanıMustafa Sarıgül, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunan Sarıgül, asgari ücretle ilgili öneride de bulundu.

'NORMAL ÜCRET HALİNE GELMEMELİ'

Partilerinin asgari ücret​ konusunda işçinin yanında olduğunu belirten TDP lideri, alım gücü sağlayan bir oranın belirlenmesinin önemine değindi. Asgari ücretin üç ayda bir güncellenmesi önerisinde bulunan Sarıgül "Normal ücret haline gelmesi engellenmelidir" dedi.

Sendikalaşmanın önemine değinen, sendikal hak ve özgürlüklerin genişletilmesinden yana olduklarını vurgulayan Sarıgül, sendikalaşmanın artmasıyla haksız maaş ödemelerinin de azalacağını söyledi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...