Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül’den kola çıkışı: Bir daha içersem Allah belamı versin

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2022 13:14 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 13:24

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, gündeme oturan videolarına bir yenisi ekledi.  Kafede yabancı kahve isimlerine tepki gösteren Sarıgül, “Çay nerede çay” dedikten sonra bir vatandaşın ilginç çıkışı ile karşılaştı. “Siz de sürekli kola içiyorsunuz” diyen vatandaşa Sarıgül, "Haklısın, bundan sonra kola içersem Allah belamı versin" sözleriyle cevap verdi. 

Çektiği TikTok videoları ile sürekli gündeme gelen Türkiye Değişim Partisi​ Genel BaşkanıMustafa Sarıgül yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Hayat pahalılığı​ ile ilgili gösterdiği tepkiler gündem olan Sarıgül’ün hedefinde bu sefer bir kafedeki tabelalar vardı.  

YABANCI İSİMLERİ ELEŞTİRDİ, ÇAY NEREDE DEDİ

Gittiği bir kafede kahve isimlerinin yabancı olmasını eleştiren Sarıgül kafe​ sahiplerine “Çay nerede çay?” diye sordu.

“BİR DAHA İÇERSEM ALLAH BELAMI VERSİN”

Konuşmasını dinleyen bir vatandaş ise Sarıgül’e “Siz de sürekli kola içiyorsunuz” cevabını verdi. Sarıgül kendisine gelen cevap karşısında şaşkına döndü ve hak vererek, “Bundan sonra kola içersem Allah belamı versin” ifadesini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sarıgül'ün kafe diyaloğu kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, çok sayıda kullanıcı videoyu paylaşarak görüntülerle ilgili yorum yağdırdı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Haydar31 Temmuz 2022 14:09

Sigara kadar zararlı olan "kola"ya dikkat çekilmesi güzel. Parti önemli değil. Kolaya tepki gösteren herkesi destekliyorum.

Sonraki Haber Yükleniyor...