Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül'den büyükşehir adaylığına yeşil ışık: Elimden geleni yaparım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 11:21 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 11:32
Mustafa Sarıgül'den büyükşehir adaylığına yeşil ışık: Elimden geleni yaparım

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül hakkında çıkan Ordu adaylığı iddialara cevap verdi. Sarıgül, "Bugüne kadar olduğu gibi kazanmaları için elimden geleni yaparım" dedi.

Tüm siyasi partilerin yerel seçim hazırlıkları devam ederken CHP​ Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül​, Ordu​'dan belediye başkanı​ adayı gösterileceği iddiaları oldukça ses getirmişti.

CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen Sarıgül, bu iddialara cevap verdi. CHP lideri Özgür Özel ve parti merkezinin kendisine böyle bir görev tebliğ ettiği takdirde olacaklara değinen Sarıgül, "Bugüne kadar olduğu gibi kazanmaları için elimden geleni yaparım" dedi.

Mustafa Sarıgül'den büyükşehir adaylığına yeşil ışık: Elimden geleni yaparım - 1. Resim

"HENÜZ VERİLMİŞ BİR KARAR YOK"

İsmail Küçükkaya'ya konuşan Sarıgül şunları söyledi::

"Teşkilatlarda benim ismimde mutabakata varılmış, genel merkeze de bunu yansıtmışlar. ‘Sarıgül ile Ordu’yu kazanırız’ demişler, ama benim burada bir dahlim yok, henüz verilmiş bir karar yok, genel başkan ve gene merkezimizin kararı. Eğer genel başkan ve genel merkez bana böyle bir görev tebliğ ederse bugüne kadar olduğu gibi kazanmaları için elimden geleni yaparım"

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...