Tgrt Haber

Mustafa Sarıgül'den TGRT Haber'e özel açıklamalar: Gürsel Tekin, kararını tekrar gözden geçirmeli

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 22:40 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 08:22

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül, Gürsel Tekin'in istifasına ilişkin TGRT Haber canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Sarıgül, Tekin'in istifa kararını tekrar gözden geçirmesi gerektiğini söyledi.

CHP​ Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül​, Gürsel Tekin​'in CHP'den istifasına yönelik TGRT Haber​'e açıklamalarda bulundu.

Gündem Özel programına canlı bağlanan Sarıgül, Tekin'in çok değerli bir siyaset adamı olduğu söyledi. Tekin'in istifa​ kararını gözden geçirmesi gerektiğini söyleyen Sarıgül, CHP yönetiminin Tekin'i kararından vazgeçirmek için çaba göstermesi gerektiğinin altını çizdi.

Sarıgül şu ifadeleri kullandı:

"Çok değerli bir siyaset adamıdır. Zaman zaman kendisiyle bir araya geldik. Farklı görüşleri olsa da parti için bir değerdir. Gürsel Tekin bu kararı gözden geçirmelidir. CHP içinde duvarda olanlar taşları ziyan etmemesi lazım"

TEKİN: CHP YÖNETİMİ UMARIM MESAJIMIZI ALIR

Öte yandan Gürsel Tekin, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik'e konuya ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. İstifasının yeni alınmış bir karar olmadığını altını çizen Tekin, "Partiden arasalar da geri dönüş olmaz. CHP yönetimi umarım mesajımızı alır" dedi.

"DEVLET CANHIRAŞ ÇALIŞIYOR"

Sarıgül, memleketi Erzincan'da yaşanan toprak kaymasına ilişkin ise şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda burası Iliç, benim doğduğum ilçe. Gerçekten de şuanda arama kurtarma ekipleri, bütün devletimizin birimleri, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu'nun liderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. 9 tane canımıza ulaşmak için bütün ekipler canhıraş bir şekilde çalışma yapıyor. Felaketin boyutları oldukça büyük. Şu anda yaramız, üzüntümüz çok büyük. Bir yakınınızın göçük altında olduğunu düşünün. Şu anda bu duygular içindeyiz. Son derece üzgünüm. Buradaki ekiplerin nasıl çalışma yaptığını görüyoruz."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...