Tgrt Haber

Naci Görür'e İBB adaylığı teklifi! Hangi partiden geldiğini açıkladı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 23:37 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 23:56

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, yerel seçimlerde iki partiden adaylık teklifi aldığını duyurdu. Partilerin isimlerini açıklayan Görür, siyasete girmek istemediğini söyleyerek teklifleri reddetti. 

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş​ merkezli depremlerin yıl dönümünde gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sorularını cevapladı. Görür, iki partiden Belediye Başkan adaylığı teklif aldığını söylerken "İstanbul Büyükşehir'i İYİ Parti​ teklif etti, Elazığ Belediye Başkanlığını da CHP teklif etti. Teklifler oldu, çok teşekkür ederim beni onare ettiler" dedi. 

Naci Görür'e İBB adaylığı teklifi! Hangi partiden geldiğini açıkladı  - 1. Resim

"BU İŞ SİYASET DIŞIDIR"

"Teklifi kabul etmediniz mi?" sorusu yönlendirilen Görür, "Kabul edip etmemek değil benim yoluma yöntemime inancıma ters" diyerek teklifleri nazikçe reddettiğini söyledi. 

Naci Görür'e İBB adaylığı teklifi! Hangi partiden geldiğini açıkladı  - 2. Resim

Parti dışı bir kişiliği olduğunu söyleyen Görür, "Beni AK Parti de dinlesin CHP de dinlesin, MHP'de dinlesin. Beni takip edenlerin önemli bir kısmı AK Parti'li, MHP'li. Yazıyorlar bana 'Hocam Allah senden razı olsun' diye. Ben bir partinin adamı olabilir miyim yani? Naci Görür olarak bir oyum var o ayrı. Ama biz bu deprem belasını bu ülkenin başından def edeceksek Türkiye Cumhuriyeti olarak, hükumetiyle, muhalefetiyle, siyaseti bu işin dışında bırakmamız gerekiyor." diye konuştu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...