Tgrt Haber

Olası Erdoğan-Putin görüşmesine Kremlin'den yeşil ışık 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Haziran 2024 22:02 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 22:04
Olası Erdoğan-Putin görüşmesine Kremlin'den yeşil ışık 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ilerleyen günlerde görüşme yapacağına ilişkin Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'dan açıklama geldi. 

Kremlin​ Sözcüsü Dmitriy Peskov​, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin​ arasında olası bir yüz yüze görüşmenin ilerleyen günlerde gerçekleşebileceğini öne sürdü. 

Peskov, "Evet. Böyle bir imkan şu anda değerlendiriliyor" derken görüşmenin ise Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) toplantısında yapılabileceği konuşuldu. 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan​ da, Kazakistan’da gerçekleşmesi planlanan Şanghay İşbirliği Örgütü toplantısında bu görüşmenin gerçekleşebileceğini söylemişti. 

Olası Erdoğan-Putin görüşmesine Kremlin'den yeşil ışık  - 1. Resim

"EVET, BU ŞU ANDA DEĞERLENDİRİLİYOR"

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov’dan cevap geldi. Peskov, Rus basınına yaptığı açıklamada bu ihtimali doğrulayarak, “Evet. Böyle bir imkan şu anda değerlendiriliyor” dedi. 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...