Tgrt Haber

Son dakika! Ömer Çelik'ten İstiklal Caddesi’nde dünyaya net mesaj: Türkiye bir güven ülkesidir

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Kasım 2022 18:20 - Güncelleme : 19 Kasım 2022 19:40

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK tarafında bombalı saldırısının gerçekleşti İstiklal Caddesi'nde açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kimse Türkiye'nin güven ülkesi olma durumunu değiştiremez. Birlik ve beraberlik duygusuyla mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

İstiklal Caddesi’nde eli kanlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı Türkiye’yi gözyaşına boğdu. 6 kişinin hayatını kaybettiği 2'si ağır 81 kişinin de yaralandığı hain saldırıdan sonra birçok isim İstiklal Caddesi​'ne giderek birlik ve beraberlik mesajı verdi.  AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de bombalı saldırının gerçekleştiği İstiklal Caddesi'ne giderek önemli açıklamalarda bulundu.

Kimsenin Türkiye​'nin güven ülkesi olma durumunu değiştiremeyeceğinin altını çizen Çelik, Türkiye'nin tüm terör örgütleriyle mücadele edecek gücünün olduğunu söyledi. Çelik, birlik duygusuyla güçlü mücadele vermeye devam edileceğini belirtti.

Türkiye'ye göz diken terör örgütleri bedelini en ağır şekilde ödeyeceğini söyleyen Çelik, "Dayanışma gösteren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Buradayız, İstiklal Caddesi'ndeyiz. Ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

"TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİYE MÜCADELE EDECEK GÜCÜMÜZ VAR"

Çelik'in konuşmasından satır başları:

Kimse Türkiye'nin güven ülkesi olma durumunu değiştiremez. Tüm terör örgütleriyle mücadele edecek gücümüz var. Belediye başkanımız ve arkadaşları burayı bayraklarla donattılar. Bir gayret ortaya koydular. Bundan sonra da birlik duygusuyla güçlü mücadele vermeye devam edeceğiz.

"BEDELİNİ EN AĞIR ŞEKİLDE ÖDEYECEKLER"

Burası gayet güvenli bir yerdir. Türkiye'ye göz diken terör örgütleri bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Dayanışma gösteren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Buradayız, İstiklal Caddesi'ndeyiz. Ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adımız20 Kasım 2022 04:42

Olay olduktan sonra görüntüde kolay belgede.esas po olayı önlemek için ne yapıyorsun.Ucuz iş gücü için ülkeyi teröristle doldurdunuz. 6 kişi ölür siz yerine 60 kişiyi anında koyarsınız.ÇÖZÜMÜ BULDUNUZ. ASAYİŞ BERKEMAL. kameraları sonradan incelemek maharetmi

Adımız20 Kasım 2022 04:34

Çok güvenli herkes döğüşecek yer arıyor.

Sonraki Haber Yükleniyor...