Tgrt Haber

Özgür Özel ile görüşen Lütfü Savaş'tan ilk açıklama

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Şubat 2024 13:35 - Güncelleme : 19 Şubat 2024 14:42

CHP'de Hatay krizi devam ediyor. Sabah saatlerinde CHP lideri Özgür Özel ile görüşen Lütfü Savaş'tan açıklama geldi. Savaş, "Yarın hep birlikte ne yapacağımızı Hatay halkıyla paylaşacağız" dedi.

CHP​, Hatay​ Belediye Başkan adayının kim olacağı sorusuna cevap arıyor. Dün aday tanıtımında ismi geçmeyen ancak daha önce aday olarak tanıtılan Lütfü Savaş​ ile Özgür Özel, genel merkezde bir araya geldi. 

Özel'in Savaş'a Hatay için yapılan anketleri sunduğu ve yeni isim konusunda da destek istediği kulislere yansıdı. Bunun üzerine Savaş'ın Özel'e "Affımı istiyorum, bağımsız aday olacağım" dediği öne sürüldü. 

CHP'DE HATAY DÜĞÜMÜ

Savaş'ın bu talebi üzerine de Özgür Özel, süre istedi. CHP'de Hatay düğümünün akşam saatlerine kadar çözülmesi beklenirken Özgür Özel ile görüşen Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi.

Özgür Özel ile görüşen Lütfü Savaş'tan ilk açıklama - 1. Resim

"ŞİMDİ BİR ŞEY SÖYLEMEK DOĞRU DEĞİL"

CHP Hatay İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığı telefondan seslenen Savaş, “Herkese selam söyle, yarın çok daha büyük bir mitingde açıklamalarımız olacak. Şu anda çok daha fazla bir şey söylemek doğru değil. Yarın hep birlikte ne yapacağımızı Hatay halkıyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...