Tgrt Haber

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi! 'Sahaya in' teklifine olumsuz cevap

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Sözcü TV
22 Ocak 2024 22:38 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 22:55
Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi! 'Sahaya in' teklifine olumsuz cevap

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Yeni yönetimin 'sahaya in' teklifine Kılıçdaroğlu 'olumsuz' cevap verdi. 

CHP​'nin 38. Olağan Kurultayı'nda CHP'nin yeni Genel Başkanı seçilen Özgür Özel, uzun bir aranın ardından eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu​ ile bir araya geldi. 

Özel, dün CHP Tunceli​ eski Milletvekili Kamer Genç’in 8'inci ölüm yıldönümü için düzenlenen anma töreninden sonra Ankara’ya döndü ve Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

"VEFA, İKTİDAR YAPARAK OLUR"

Özel törendeki konuşmasında "‘Kemal Bey’e vefalı olun’ diyorlar. Bir önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur" dedi. Bu açıklamanın ardından Özel, Tunceli ziyareti sonrası dönüşte Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde buluştu. 

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi! 'Sahaya in' teklifine olumsuz cevap

'SAHAYA İN' TEKLİFİNE OLUMSUZ CEVAP 

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri’nde baş başa yenen yemekte yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı belirtildi.19.40’ta başlayan yemek geç saatlere kadar sürdü.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre, yeni yönetimin Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimlerde sahaya inmesini teklif ettiği ancak kendisinin buna sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Kaynak: Sözcü TV

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...