Tgrt Haber

Özgür Özel, Tunç Soyer'den vazgeçmedi! Yeni görev için kolları sıvadı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 23:15 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 23:25
Özgür Özel, Tunç Soyer'den vazgeçmedi! Yeni görev için kolları sıvadı 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmeyen Tunç Soyer, CHP lideri Özgür Özel ile genel merkezde buluştu. Soyer'e yeni görev verileceği öne sürüldü. 

Yerel seçimler kapsamında İzmir​'den tekrar aday gösterilmeyen Tunç Soyer​, CHP​'deki yeni görevi içn kolları sıvadı. Soyer, bugün 17.00'da CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile görüştü. 

Medyascope'ta yer alan habere göre, görüşmede İzmir adayının belirlenmesi karar alma süreçleri ele alındı. CHP kaynakları, görüşmenin her iki taraf için de olumlu geçtiğini aktardı. 

SOYER'E YENİ GÖREV 

Özel, Soyer ile kendi alanlarını ilgilendiren, partiye faydalı olacağı başka bir alanda çalışmak istediğini söylerken, Soyer’in de bu teklife olumlu baktığı öğrenildi.  

Özgür Özel, Tunç Soyer'den vaz geçmedi! Yeni görev için kolları sıvadı  - 1. Resim

Buna göre, İzmir’de belediye başkan adayı olarak gösterilen Cemil Tugay’ın ve ilçelerdeki adayların değişmesi beklenmiyor. Tunç Soyer’in ise Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen gibi bir başka görevde CHP çatısı altında siyasete devam etmesi bekleniyor. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...