Tgrt Haber

Özgür Özel, yerel seçimlerde CHP'nin ilk adayını duyurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Aralık 2023 13:17 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 13:48
Özgür Özel, yerel seçimlerde CHP'nin ilk adayını duyurdu

Antalya'da konuşan CHP lideri Özgür Özel, aday olmayacağını açıklayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen hakkında konuştu. Sözen'i yeniden aday gösteren Özel, "Beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın ilk adaylık ilanıdır" dedi.

Yerel seçimlere çok az bir süre kala tüm partiler hazırlıklarına son sürat devam ediyor. CHP​ lideri Özgür Özel, partisinin TBMM Grubu 28'inci Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için Antalya'ya gitti. 2 gündür Manavgat​ ilçesinde partisinin yeni dönem için atacağı adımları milletvekilleriyle görüşen Özel, yerel seçim​ için ilk adayını burada açıkladı.

AİLE İLE İŞARET DİLİYLE KONUŞTU

Özel, Manavgat'ta bulunan Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’ni de ziyaret etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de eşlik ettiği ziyarette, işitme engelli bir aileyi ziyaret eden Özgür Özel, aile ile işaret diliyle konuştu.

"SİZİ BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORLAR"

İşaret dili tercümanının 'Sizin genel başkan olmanızdan çok memnunlar. Manavgat için de belediye başkanı olarak Şükrü Sözen’i görmek istiyorlar' söylemi üzerine Özel, Sözen'e seslenerek, "Şükrü başkanım, bakın siz istemiyorsunuz. Kimseyi de dinlemiyorsunuz ama ne yapacağız bu işi? Sizi başkan olarak görmek istiyorlar" dedi"

"ADAYLIĞINI İLAN EDİYORUZ, HAYIRLI OLSUN"

Yerel seçimlerde aday olmak isteyenlerin kendisiyle görüşmek için sıra beklediğini belirten Özel, "Benimle görüşmek isteyenlerden biri de Şükrü Sözen'di. O görevi bırakmak için görüşmek istedi. Kendisini ikna etmeye çalışıyorum. Engelli kardeşlerim bana dedi ki 'Şükrü Sözen giderse, biz kaybederiz' dedi. Manavgat kendisinden razı, çalışanlar kendisinden razı. Şükrü başkanım, genel başkanlığımın ilk adaylık ilanıdır. Kabul buyurunuz" dedi.

Özgür Özel, yerel seçimlerde CHP'nin ilk adayını duyurdu

Özel daha sonra Sözen'i kürsüye davet etti. Alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Sözen'in elini kaldırarak adaylığını açıklayan Özel, "Dünya Engelliler Günü'nde beni kırdı, partililerimizi kırdı ama engelli kardeşlerimizi kırmadı. Adaylığını ilan ediyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...