Tgrt Haber

Özgür Özel'den Yılmaz Büyükerşen mesajı: Tecrübesiyle katkı sağlayacak

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Ocak 2024 21:57 - Güncelleme : 12 Ocak 2024 09:12
Özgür Özel'den Yılmaz Büyükerşen mesajı: Tecrübesiyle katkı sağlayacak

Yerel seçimler için aday belirlemede son aşamaya gelen CHP'nin Eskişehir hamlesi dikkat çekti. 25 yıldır şehrin belediye başkanlığını yapan Yılmaz Büyükerşen aday gösterilmedi. Özel ve İmamoğlu tarafından ikna edilen Büyükerşen'in yerine Ayşe Ünlüce aday yapıldı. 

Yılmaz Büyükerşen​ 25 yıldır yönettiği Eskişehir​ Büyükşehir Belediye Başkanlığına bu sefer CHP yönetimi tarafından aday gösterilmedi. Büyükerşen'in yerine ise belediyede genel sekreterlik koltuğunda bulunan Av. Ayşe Ünlüce​ aday çıkartıldı. 

"25 YILLIK BÜYÜK ÖZVERİ..."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'le ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bozkırın ortasında bir cennet, Anadolu'da bir Avrupa kenti ortaya çıkan, 25 yıl büyük bir özveriyle yönettiği Eskişehir'i bugünkü haline getiren ve bayrağı 54 yaşında bir kadın adaya Sayın Ayşe Ünlüce'ye devreden hocamız Yılmaz Büyükerşen'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Büyükerşen'in bundan sonra bir elinin Eskişehir'de bir elinin de Türkiye'deki CHP'li belediye başkanlarının üzerinde olacağını söyleyen Özel, birlikte çalışmaya ve Büyükerşen'in tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceklerini belirtti. 

Özel, "Yılmaz Hoca'nın bundan sonra bir eli Eskişehir’de bir eli ülkemizdeki tüm sosyal demokrat belediye başkanlarımızın üzerinde olacak. Birlikte çalışmaya ve engin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz" dedi.

https://twitter.com/eczozgurozel/status/1745478350318063792

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...