Tgrt Haber

Özgür Özel'i şaşkına çeviren slogan! Hemen düzeltti: Evladım o mesajı mı verdik?

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Mart 2024 20:47 - Güncelleme : 24 Mart 2024 21:00

CHP lideri Özgür Özel, miting sırasında “İnadına CHP inadına sol” sloganının atılması üzerine şaşkınlığını gizleyemedi. Hemen sloganı düzelten Özel “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” dedi.

Yerel seçimlere 1 hafta kaldı. Adayların ve parti liderlerinin de kalan bu süreçte seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. CHP​ lideri Özgür Özel, bugün İzmir​'in Foça​ ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

"EVLADIM O MESAJI MI VERDİK?"

Konuşmasının başında hükümete yüklenen CHP lideri, meydanda atılan “İnadına CHP inadına sol” sloganını duyunca kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Daha sonrası sloganı düzelten Özel, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi. Bu seçim; pahalılıktan bıkmış, bıçak kemiğe dayanmış, yoksullaştırılmış milyonların hükümete isyan seçimi. Slogancıyı değiştirin” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'i şaşkına çeviren slogan! Hemen düzeltti: Evladım o mesajı mı verdik? - 1. Resim

"PARAGRAF SORUSU GİBİ ÖNCE BENİ DİNLEYECEKSİN"

Daha sonrasında ise gülümseyerek konuşmasına devam eden Özel, “İlk o sloganı attıran arkadaş, paragraf sorusu gibi önce beni dinleyeceksin, sonra ona göre sloganı attıracaksın. Ondan sonra olacak slogan; ‘Birleşe birleşe kazanacağız’ olur” dedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...