Tgrt Haber

Doğu Perinçek'ten 6'lı masanın baş döndüren trafiğine yorum: ABD krize el koydu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2023 18:18 - Güncelleme : 06 Mart 2023 18:33
Doğu Perinçek'ten 6'lı masanın baş döndüren trafiğine yorum: ABD krize el koydu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Meral Akşener'in 6'lı masadan ayrılıp sonra tekrardan geri dönmesini yorumladı. Perinçek, ABD'nin yaşanan krize el koyduğunu söyledi.

İYİ Parti​ Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP​ lider Kemal Kılıçdaroğlu​'nun adaylığını kabul etmeyip ve kendi önerilerinin dikkate alınmamasından dolayı 6'lı masadan ayrılmasının ardından Millet İttifakı'nda yaşanan kriz şimdilik çözülmüş gibi... Masadaki restine rağmen ittifaka açık kapı bırakan Akşener bugün Saadet Partisi genel merkezindeki toplatıya katıldı.

Türkiye'nin birkaç gündür gündemini alevlendiren konuya ilişkin Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, sosyal mebya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Perinçek, Akşener'i ABD'nin krize el koyarak masaya geri oturttuğunu söyledi.

Perinçek paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"ABD krize el koydu. Ankara’daki Gizli Karargah karar verdi. Ankara'daki gizli karargah. Ankara’da, tıpkı Ergenekon-Balyoz sürecinde olduğu gibi, tertipleri planlayan ve yönlendiren bir Gizli Karargah kuruldu. Karargahta yabancı operasyon şefleri ve FETÖ artıkları bulunuyor. 

"MASAYI DEVİREN AKŞENER'E YENİ ROL"

Karargah, kirli elini stadyumların içine kadar uzatıyor ve çeşitli kargaşalık planları tertipliyor. Kılıçdaroğlu ve Akşener bu karargahla iletişimlerini, dinlenmeyen mekanlardan kendi kurmaylarına da haber vermeksizin yürütüyorlar.

"BU KEZ ABD'NİN DAYATMASIYLA MASAYA DÖNDÜ"

Masayı deviren Akşener'e yeni rol. Gladyo Kraliçesi Meral Akşener’e karar tebliğ edildi. Altılı Masayı kurtarma önerisi, masayı deviren Akşener’e yaptırılarak, kendisine onurunu sözümona kurtaran bir rol verildi. Meral Akşener, Altılı Masa’dan İyi Parti’nin varlığını sürdürme refleksiyle kalkmıştı. Bu kez ABD’nin dayatmasıyla masaya döndü."

https://twitter.com/Dogu_Perincek/status/1632735454167441414

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...