Tgrt Haber

AK Parti bürosuna saldırı sonrası Kabaktepe'den 'kararlılık' mesajı: Mermiler istikametimizden döndüremez

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
22 Nisan 2023 02:44 - Güncelleme : 22 Nisan 2023 03:19

AK Parti'nin İstanbul Kocasinan'daki seçim bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası olay yerine giden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, saldırının detayları hakkında bilgi verdi. Kabaktepe, Saldırganların 5 el ateş ettiğini söylerken "Bizim azmimizden ve gayretimizden zerre derecede bir azalma ve eksilmeye neden olmaz" diyerek kararlılık ve demokrasi mesajı verdi.

AK Parti​'nin İstanbul​'un Bahçelievler​ ilçesindeki Kocasinan​ mahallesinde seçim bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe​ yaptığı paylaşımda söz konusu saldırının ardından herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığını söylereken saldırı hakkında detaylı bilgi verdi. 

"Hiçbir ateş, hiçbir mermi, hiçbir saldırı bizi durduğumuz yerdendöndüremez, bizi istikametimizden saptıramaz" diyen Kabaktepe, seçime kadar çalışmalarını hız kesmeden devam ettireceklerini söyledi. 
 
Saldırının detayları hakkında bilgi veren Kabaktepe, "İrtibat büromuzda da arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyorlardı. Onlara da kendilerine baktıklarında kendileri görmüşler. Yanılmıyorsam emniyetten aldığımız bilgilere göre 5 el ateş etmiş ve kaçarak devam etmişler. Emniyet güçlerimize güveniyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştiren hainleri, teröristleri en kısa sürede yakalayacaklarına da inanıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Kabaktepe'nin açıklamalarından satır başları: 

"Partimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da amasız ve fakatsız bu ve benzeri saldırıların, terörist saldırıların, kardeşliğimizi bozmak istese de hukuka olan bağladığımızda zerre kadar henüz bir tereddüt oluşturmayacak. Bu zavallı saldırıların her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz. Yine toplum içerisindeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen, siyasal ayrılıkları bir kamplaşmaya dönüştürmek için bu ve benzeri saldırıları yapan veya vesile kılan her türlü mahfile karşı da bugüne kadar olduğu gibi sevgimizle merhametimizle kardeşliğimizle, birliğimizle, beraberliğimizle, demokrasiye ve hukuka olan saygımızla da karşı durmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi milletimizle birlikte hukuk içerisinde hem hakkımızı arayacağız."

"DEMORASİ BAYRAMINI SAĞLAYACAĞIZ"

"Seçim sürecine kadar çalışmalarımızın temposunu, hızını daha da fazla arttırarak devam edeceğiz. Biz kimliklerinin ve ne olduğunu da önemsemeden her zaman kime olursa olsun nereden gelirse gelsin karşı duruşumuzu devam ettireceğiz. 

Seçim öncesi bir siyasal malzeme veya bir siyasal olarak farklı bir ortamın oluşturulmasına dönük adımların olup olmadığını bilmiyoruz. Ama saldırının seçim büromuzun önünde arkadaşlarımıza bakarak gerçekleştirilmiş olması tedirgin edici bir durum.  Duruşumuzu her zamanki kararlılığımızı devam ettirerek sandık bayramını, demokrasi bayramını en güzel bir şekilde sağlamak için çalışacağız."  

"HİÇBİR MERMİ BİZİ İSTİKAMETİMİZDEN DÖNDÜREMEZ"

"Hiçbir ateş, hiçbir mermi, hiçbir saldırı bizi durduğumuz yerden döndüremez. Bizi istikametimizden saptıramaz. Bizim azmimizden ve gayretimizden zerre derecede bir azalma ve eksilmeye neden olmaz. 

AK Parti olarak yine mahallesinden, ilçesinden, il teşkilatından hep beraber güçlü bir şekilde seçime dönük çalışmalarımızı devam ettireceğiz.  

Bahçelievler'imize, İstanbul'umuza da geçmiş olsun diyorum. Cumhurbaşkanımızın tabiriyle; durmak yok, yola devam. Yolumuza devam edeceğiz. Kardeşlik kuşağımızla devam edeceğiz. Demokrasiye, hukuka olan saygımız ve bağlılığımızla devam edeceğiz bu ve benzeri saldırılara karşı olan duruşumuzu, duvar gibi, çelik gibi, zırhlı bir hukuk ve kardeşlik anlayışı olan o duruşumuzla da yine çalışmalarımızı en güzel bir şekilde devam ettireceğiz." 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...