Tgrt Haber

Rahim Er, Kılıçdaroğlu ile yarışıyor!

10 Mart 2015 14:42
Rahim Er, Kılıçdaroğlu ile yarışıyor!

2015 Genel Seçimleri'ne yaklaşılırken; 'aday adayları' da parti kadrolarında yer almak için hummalı bir telaş içine girdi.

Özellikle en kalabalık nüfusun yaşadığı İstanbul'da kıyasıya rekabet yaşanıyor. 1977'den beri; tam 38 yıldır fasılasız olarak Türkiye Gazetesi'ndeki siyasi yazılarına devam eden Rahim Er de İstanbul 2. Bölge Aday Adayları arasında en iddialı isimler arasında yer alıyor. 
AK Parti'nin 'gururu'
Milletvekili.tv araştırma sitesindeki göre Er, Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından aday gösterilen toplam 485 isim arasında "ilk sırada" bulunuyor. TGRT Haber ve TGRT FM'in de ilk genel müdürü olan Rahim Er, 2. Bölge'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu zorlarken; şu ana kadar topladığı "3541 oy" ile AK Parti'nin iddiasını sürdürüyor. 
Sarıgül'e "5 katı" fark
Er, CHP'de genel başkanlık için adı konuşulan Mustafa Sarıgül'e "5 kat" oy farkı atarken; en yakın AK Parti'li aday ile de arasında "657 oy" açmış durumda... Rahim Er, AK Parti Hükümeti'nin 2023 ve 2071 politikalarının vizyon banisi olarak da diğer adaylar arasında öne çıkıyor. Er, uzun yıllar ABD ve Avrupa'da edindiği tecrübelerle AK Parti'nin Yeni Türkiye politikalarının kilit isimlerinden biri...

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...