Tgrt Haber

Rezidans rahatsız etti

15 Temmuz 2015 06:21
Rezidans rahatsız etti

Kılıçdaroğlu Buz Rezidans'ta kızına ait daire için "2+1 orta sınıf bir apartman dairesi" ifadesini kullandı.

Kızının, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin daireleri ile gündeme gelen rezidansta ev sahibi olduğunun ortaya çıkmasının ardından Kılıçdaroğlu, eşi, çocukları ve kendisinin malvarlığının araştırılması için Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasını istemiyle önerge verdi.

'ALIN TERİYLE ALINDI'
Kılıçdaroğlu Buz Rezidans'ta kızına ait daire için "2+1 orta sınıf bir apartman dairesi" ifadesini kullanırken "Alın teriyle kazanılan helal parayla alınan 85 metrekare 2+1 orta sınıf bir apartman dairesi üzerinden CHP Genel Başkanı ve CHP yıpratılmak istenmekte, hayatı boyunca dürüstlük ve ahlak yolunda yürümüş insanlar hedef gösterilerek manevi bir linçe maruz bırakılmaktadırlar" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
süleyman15 Temmuz 2015 13:28

Sorun kaç odalı olduğu değildir.Paarayı kendisi nasıl ödemiştir.Ödediyse belgelemelidir.Yoksa birileri torpil mi geçmiştir?

osmah15 Temmuz 2015 12:56

Ssk gibi durstsunuz kilicdar oglu hala ssk da KAC akraban calisiyor lutfen aciklayin

Salih 15 Temmuz 2015 10:40

Dürüst Müş vay be hırsızlık ne zaman dürüstlük oldu helâl paraymis

Sonraki Haber Yükleniyor...