Tgrt Haber

Sakarya'da hazırlıklar tamam! Cumhurbaşkanı Erdoğan geliyor...

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
24 Şubat 2024 03:25 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 03:26
Sakarya'da hazırlıklar tamam! Cumhurbaşkanı Erdoğan geliyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya ziyareti öncesinde, şehir yoğun bir hazırlık sürecine girdi. Devletin çeşitli kurumları ve yerel yönetimler, Cumhurbaşkanı'nın ziyaret edeceği alanlar ve güzergahlar üzerinde kapsamlı çalışmalar yürütüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçim​ öncesi il il ziyaretleri devam ediyor. Bugükü adresi ise Sakarya​... Erdoğan'ın ziyareti için özel olarak seçilen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda, mitingin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için her ayrıntı titizlikle inceleniyor.

AK Parti​ Sakarya İl Başkanlığı, saat 13:00'te gerçekleşecek ziyaret öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl teşkilatı bünyesinde kurulan özel bir komisyon, mitingin tüm detaylarını gözden geçiriyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Sakarya Milletvekilleri Lütfi Bayraktar ile Ertuğrul Kocacık, Demokrasi Meydanı'nda yapılan son hazırlıkları yerinde inceledi. Bu incelemeler, mitingin her yönüyle kusursuz olması için büyük önem taşıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretinin yanı sıra, çok sayıda Bakan ve AK Parti'nin üst düzey isimlerinin de Sakarya'ya gelmesi bekleniyor.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...