Tgrt Haber

TikTok fenomenleri buluştu! Boynuna ‘Çağrı Sarıgül’ yazarak çağrıda bulundu

18 Nisan 2022 22:09 - Güncelleme : 18 Nisan 2022 22:18
TikTok fenomenleri buluştu! Boynuna ‘Çağrı Sarıgül’ yazarak çağrıda bulundu

Sosyal medya platformu TikTok’u çok sık kullanan ve videoları ilgi gören Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ilginç bir videoya daha imza attı. TikTok fenomeni Nurseli Aksoy’un boynuna yazdığı ‘Çağrı Sarıgül’ yazısı dikkat çekerken Mustafa Sarıgül gençlere mesajını yine masaya vurarak yaptı.

Türkiye Değişim Partisi’ni kurarak Türkiye’de siyasi çalışmalarına devam eden Mustafa Sarıgül, sosyal medyayı kullanmayı ihmal etmiyor. Sosyal medya platformu TikTok’ta çektiği ve söylediği sözler ile çok kez gündem olan Mustafa Sarıgül yine çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

SARIGÜL İLE TİKTOK FENOMENİ BULUŞTU

TikTok fenomeni Nurseli Aksoy, Mustafa Sarıgül ile olan videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.  Nurseli Aksoy, boynuna yazdığı ‘Çağrı Sarıgül’ ile “Herkesin derdi ben olmuştum. Gerçekten ben olmuşum” sözlerine Sarıgül, “Hiç merak etme ben hepinizin dertlerinin ne olduğunu biliyorum. Bütün gençlerin dertlerini çözmek için mücadele veriyorum” diyerek masaya vurdu. Söz konusu video sosyal medyada büyük beğeni kazanırken Sarıgül’ün o anları TikTok paylaşımları arasında hafızalara kazındı. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...