Tgrt Haber

Sağlık durumu belli oldu! CHP’li belediye başkan adayı kalp krizi geçirdi

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Şubat 2024 20:20 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 20:42
Sağlık durumu belli oldu! CHP’li belediye başkan adayı kalp krizi geçirdi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, kalp krizi geçirdi. Anjiyo ve stent takma işlemi sonrası yoğun bakıma alınan Ciravoğlu'nun, sağlık durumu belli oldu.

CHPEdirneBelediye Başkan adayı​ Şükrü Ciravoğlu kalp krizi​ geçirdi. Ciravoğlu'nun kalp krizi haberi, Edirne'de ve CHP teşkilatında endişeye neden oldu. Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde katılan Ciravoğlu'nun, kalp krizi geçirmesinin aşırı yorgunluk ve stres kaynaklı olabileceği düşünülüyor.

EN ÇOK OYU ALMIŞTI

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Ciravoğlu'nun, doktor kontrolünde ve sevdiklerinin yanında olması, moralini yükselttiği ifade edildi. CHP’de yapılan eğilim yoklaması sonucu en çok oyu alarak birinci çıkan ve henüz parti meclisi tarafından ataması yapılmayan Şükrü Ciravoğlu, saat 14.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ciravoğlu’nun kalp damarlarında tıkanıklık olduğu öğrenildi.

Seçim heyecanı! CHP’li belediye başkan adayı kalp krizi geçirdi - 1. Resim

SERVİSE ALINACAK

Acil olarak anjiyo yapılarak stent takılan Ciravoğlu, yoğun bakım servisine alındı. Yetkililer, CHP adayı Ciravoğlu’nun bir gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal servise alınacağını belirtti.

Dün de CHP'li İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş kalp krizi geçirmişti. Mehmet Geçmiş'in tedavisi Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...