Tgrt Haber

Son dakika! Akşener'den Erdoğan'a 'ittifak' cevabı  

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2023 14:50 - Güncelleme : 11 Ekim 2023 19:59
Son dakika! Akşener'den Erdoğan'a 'ittifak' cevabı  

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimler için yaptığı ittifak çağrısına cevap veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Burada siyasi partilere seslenip "Cumhur İttifakı'nın kapısı herkese açık" diyen Erdoğan, Meclis çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı.  

"İYİ PARTİ'YE KAPIMIZ AÇIK" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kapımız herkese açık" ifadelerinin İYİ Parti​'ye yönelik olup olmadığı sorusu için, "Kapımız herkese açık, İYİ Parti de aynı şekilde" diyerek cevap verdi. 

Cumhur İttifakı​ bileşenlerinin de görüşlerini almanın önemli olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı, "Ülkesinin ve milletinin bekası, istiklali ve istikbali uğrunda verdiğimiz mücadeleye katılmak isteyen herkese Cumhur İttifakı'nın kapısının, tabii ortaklarımızın da rızası şartıyla açık olduğunu belirtmek isterim" diye konuştu. 

AKŞENER'DEN JET CEVAP

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener​, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak çağrısına cevap verdi. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akşener, "İttifak siyasetinin derinleştirdiği kutuplaşma, ülkemize zarar veriyor Sayın Erdoğan. 

TEKLİFE KARŞI TEKLİF

"Gelin, siz de aynı bizim gibi 81 ilde kendi adaylarınızla seçime girin. Türk siyaseti normalleşsin, kazanan milletimiz olsun" diye konuştu. 

https://twitter.com/meral_aksener/status/1712071364956328036

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...