Tgrt Haber

Meclis'te sürpriz ziyaret: Bakan Yerlikaya, Devlet Bahçeli ile görüştü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
28 May 2024 17:04 - Güncelleme : 28 May 2024 17:30
Meclis'te sürpriz ziyaret: Bakan Yerlikaya, Devlet Bahçeli ile görüştü

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Meclis'te gerçekleşen görüşmenin nezaket ziyareti olduğu bildirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya​ ile MHP​ lideri Devlet Bahçeli​, Meclis'te sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Bahçeli'nin makamında gerçekleşen görüşmede; Bakan Yerlikaya'nın İçişleri Bakanlığı​'nın son bir yıldaki icraatları, terörle, çetelerle, organize suç örgütleriyle mücadeleleri hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre ise görüşmenin nezaket ziyareti kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi. Görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğü öğrenildi.

BAHÇELİ: ŞAM İLE ORTAK OPERASYON YAPILMALI

Öte yandan partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, terör örgütünün Suriye'nin kuzey doğusunda 11 Haziran'da sözde bölgesel seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sözde bölgesel seçime tepki gösteren Bahçeli, "Şam ile işbirliği kurulmalı. Bölücü terör örgütünün kaynağında Türkiye ile Suriye'nin eşgüdüm halinde yapmalarını önerdiğim askeri operasyonlarla kökü kurutulmalıdır" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...