Tgrt Haber

Son dakika! Binali Yıldırım kalp krizi mi geçirdi? Bakan Koca'dan açıklama geldi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
09 Temmuz 2023 13:39 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 22:09
Son dakika! Binali Yıldırım kalp krizi mi geçirdi? Bakan Koca'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın kalp krizi geçirdiği iddiaları sosyal medyada büyük yankı buldu. Konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan açıklama geldi. İşte detaylar...

AK Parti Genel Başkanvekili ve eski TBMM Başkanı Binali Yıldırım​'ın kalp krizi geçirdiği, anjiyo​ olduğu iddiaları soyal medyada gündeme oturmuştu. Konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca​ sosyal medyadan açıklama larda bulundu.

"RUTİN KONTROLLERİ TAMAMLANDI"

Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim."

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1677986185350721536

ANJİYO YAPILDI

Gelen bilgilere göre rutin kontrol sırasında kalp rahatsızlığıyla karşılaşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, anjiyo oldu.
Evinde istirahat eden Yıldırım, sağlık problemi nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın Bayburt ve Gümüşhane gezilerine katılamadı.

Konuya ilişkin bir açıklama da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan geldi. Uraloğlu sosyal meydayadan yaptığı paylaşımda, "Geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanımız, Eski Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbimden acil şifalar diliyor; tez vakitte sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...