Tgrt Haber

Son dakika | Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
30 Ağustos 2024 20:06 - Güncelleme : 30 Ağustos 2024 21:08

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen 30 Ağustos programında konuştu. Birlik ve beraberlik mesajları veren Erdoğan, "5. kol faaliyetlerin tuzağına düşmeyeceğiz" dedi...

Son dakika haberine göre, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​, Külliye'deki programda açıklamalarda bulundu. 30 Ağustos​'un önemine işaret eden Erdoğan, uçak geminin orduya alınacağını ifade etti. "İç cephenin sağlam tutulması" gerektiğini söyleyen Erdoğan önemli mesajlar verdi.

Son dakika | Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar - 1. Resim

"UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Cumhurbaşkanı Külliyesi'ne milletin evine hoş geldiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük zaferin 102.yıl dönümünü kutlamak üzere bir aradayız. Bir kez daha 102 yıl önce milletimize büyük bir zafer yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, 1071 Malazgirt Zaferi'nden beri aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. İstiklal ve istikbalimiz uğrunda canlarını ortaya kahramanların fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız.

Son dakika | Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar - 2. Resim

ORDUYA UÇAK GEMİSİ​ GELİYOR

Savunma sanayisinde son 22 yılda elde ettiğimiz başarılar dostlarımıza güven aşılarken kem gözlere ise korku salıyor. Uçak gemimizi orduya katacağız.

"MİLLET İSTİKBALİNE SAHİP ÇIKMIŞTIR"

Siz dostlarımla birlikte tüm milletimizin dünyanın farklı ülkelerinde hayat mücadelesi veren vatandaşlarımızın ve Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Zaferler zincirinin bir diğer halkası olan Büyük Zafer'in 102. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türk'ün zaferler ayı Ağustos'tur. Ölümü öldüren cesaret abidelerinden devraldığımız emaneti şerefle taşımaya devam edeceğiz. Büyük Zafer yok edilmek istenen vatanından kovulmak istenen bir milletin yeniden doğuşunun adıdır. Millet istikbaline sahip çıkmıştır.

Son dakika | Büyük Zafer'in 102. yıl dönümü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar - 3. Resim

"İÇ CEPHEMİZİ SAĞLAM TUTMALIYIZ"

85 milyonun aynı fikirde olmasını beklemek doğru değildir. Ama iç kalemizde bir kan kaybı yaşanırsa bunu toparlamak meşakkatli olacaktır. Böyle bir durumda hepimiz bedel öderiz. 85 milyon olarak hepimiz sıkıntı çekeriz. Sahte ve gereksiz tartışmalarla birbirimizi örselemek yerine, hep beraber ülkemizi büyütmeye, güçlendirmeye odaklanalım. 5. kol faaliyetlerin tuzağına düşmeyeceğiz."

30 Ağustos Zafer Bayramı'nızı kutluyorum."

Ayrıntılar hazırlanıyor...

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...