Tgrt Haber

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin mesajı: Her türlü adım atılacak!

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com
14 Eylül 2024 19:08 - Güncelleme : 14 Eylül 2024 20:26

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-Nebi Haftası Açılış Programında konuştu. Hazreti Muhammed'in en güzel rehber olduğunu söyleyen Erdoğan, Narin Güran ve Tekirdağ'daki cinsel istismar olayına da değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programdan önemli mesajlar verdi. İşte öne çıkan açıklamalar...

Son dakika haberine göre, CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan​, Grand Cevahir Kongre Merkezi'nde düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan gündeme dair de önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen programda yaptığı konuşmada gönül coğrafyasındaki tüm kardeşlerine selam gönderdiğini, Filistin'in yiğit evlatlarına, Gazze'nin mazlum ve mahzun evlatlarına ülkesi ve milleti adına en derin sevgilerini ilettiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Peygamberimiz bizler için en güzel örnektir. Rehberimiz de, önderimiz de, uğruna can vereceğimiz de sadece ve sadece O'dur. O insanların en hayırlısı ve en merhametlisiydi. Efendimiz cihat meydanlarının muzaffer komutanıydı. Peygamber Efendimiz, kendi şahsiyetini Kur'an ile inşa ederken aynı zamanda ümmetinin de şahsiyetini şekillendirmiştir. Güçlü şahsiyetler sağlam bir toplumun teminatıdır.

"KUŞATMAYLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Ama tek tek kişiler bozulursa aile bozulur; aile yozlaşırsa toplum çürür; toplum çürürse devlet çürür, millet çürür bütün insanlık zeval görür. Son iki asırdır çok ince düşünülmüş bir kuşatmayla karşı karşıyayız. Milletimizin kadim medeniyetle bağını zayıflatmak isteyenler yıllardır aynı noktaya hançer vuruyor. 

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin mesajı: Her türlü adım atılacak! - 1. Resim

Aralarında FETÖ'cü ve bölücülerin de olduğu malum mahfiller bunu son derece planlı ve sinsice yapıyor. Biz bunlardan ülkeye kötülük dışında, nifak ve husumet dışında zaten bir şey beklemiyoruz.

"NARİN İÇİN HER TÜRLÜ ADIM ATILACAKTIR"

8 yaşında hayattan kopartılmış bir çocuğun cenazesi üzerinden siyaset yapıyorlar. 40 yılda yüzlerce Narin'i, binlerce vatandaşımızı öldüren terör örgütü uzantıları aynaya bakmadan millete insanlık dersi vermeye çalışıyor. Narin için her türlü adım atılacaktır.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin mesajı: Her türlü adım atılacak! - 2. Resim

"TEKİRDAĞ'DAKİ ALÇAKLIĞIN HESABI SORULACAK"

Tekirdağ'daki alçaklığın da hesabını mutlaka adalet karşısında soracak, bu sabiye işkence eden çukurların da en ağır cezayı almaları için mücadele edeceğiz."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...