Tgrt Haber

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de Ali Koç'u kabul etti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
17 Eylül 2024 16:15 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 17:09

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini Beştepe'de kabul etti.

Beştepe​'de dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Fenerbahçe​ Kulübü Başkanı Ali Koç​ ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Kabulde, sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a imzalı forma hediye etti.

ERDOĞAN'DAN GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN PAYLAŞIM

Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Fenerbahçe'ye müsabakalarda başarılar dileyen Erdoğan, tüm Fenerbahçe taraftarlarına selamlarımı iletti.

Erdoğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Milyonlarca taraftarıyla, yetiştirdiği sporcularıyla, kazandığı başarılarla Türk sporunun iftihar vesilelerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanı Sayın Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. 

“Mazisinde bir tarih yatan,” bugün de kendisine gönül verenlerin gururu olmayı sürdüren Fenerbahçe’ye, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm Fenerbahçe taraftarlarına selamlarımı iletiyorum"

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet Demir17 Eylül 2024 16:21

Fenerbahçenin yönetimiyle böyle bir görüşme yapmaları büyük bir önem taşıyor spor dünyası hepimiz için önemli

Sonraki Haber Yükleniyor...