Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Ekonomi programımızı uygulamayı sürdürüyoruz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
19 Mart 2024 14:03 - Güncelleme : 19 Mart 2024 14:50

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem konutları teslim töreninde konuştu. Enflasyona ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, tüm engellemelere rağmen ekonomi programının kararlılıkla sürdürüldüğünün altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, deprem​ konutları teslim töreninde konuştu. Kalıcı konutlar için çalışmaların hızlandırıldığını söyleyen Erdoğan, Türkiye​'nin dünyada en başarılı iyileştirme operasyonunu yaptığı aktardı.

Enflasyona ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, tüm engellemelere rağmen ekonomi programının kararlılıkla sürdürüldüğünü söyledi. 

"30 BİN 723 VATANDAŞIMIZI EVLERİNE KAVUŞTURUYORUZ"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Depremin ardından sabırla iline ilçesine mahallesine köyüne sokağına evine işine sahip çıkan vatandaşlarımızın her birine şükranlarımı sunuyorum. Geçici barınmadan kalıcı konutlar için çalışmaları hızlandırıyoruz.

Dünyanın en başarılı iyileştirme operasyonunu yaptık. 115 milyar kaynak aktardık. Amacımız yaklaşık 390 bin konut 442 bin hak sahibin mağdur etmeden yuvalarına yerleştirmek. Geçtiğimiz aylarda 46 bin konutun anahtarlarını teslim etmiştik. Bugün de 30 bin 723 vatandaşımızı evlerine kavuşturuyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Ekonomi programımızı uygulamayı sürdürüyoruz - 1. Resim

"DÜNYANIN EN BAŞARILI İYİŞELTİRME OPERASYONUNU YAPTIK"

2 ayda 80 bin konutu teslim etme sözünü yerine getirmeye çok az kaldı. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 200 bine çıkaracağız. Geçici barınmadan kalıcı konutlar için çalışmaları hızlandırıyoruz. Dünyanın en başarılı iyileştirme operasyonunu yaptık. 

ENFLASYON MESAJI

Hayat pahalılığıyla mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmeye çalışanlar var

OLASI İSTANBUL DEPREMİ

Şehirlerimizi yeni baştan tasarlıyoruz. Yarısı Bizden kampanyası ile önemli adımlar attık. İstanbul için acele etmeliyiz. Böyle bir afetin altından kalkmak zor olacaktır. Murat Kurum kardeşimin İstanbul'u depreme hazırlayacağından eminim"

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...