Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem İmamoğlu'na yüklendi: İstanbul'un 5 yılı boşa geçti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
26 Şubat 2024 13:34 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 14:45

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da yapımı tamamlanan Sirkeci-Kazlıçeşme Metro Hattı'nın açılış töreninde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklendi. Erdoğan, "İstanbul'un 5 yılı boşa geçti" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, İstanbul​'da yapımı tamamlanan Sirkeci-Kazlıçeşme Metro Hattı'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada; yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Mevcut İstanbul​ Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu​'na sert sözlerle yüklenen Erdoğan, İstanbul​'da geçen 5 yılın boşa gittiğini söyledi. CHP yönetiminin İstanbul​'a hizmet gibi bir derdinin olmadığını aktaran Erdoğan, "Bu şahıs (İmamoğlu) bir yanlışlıkla bu görevi aldı. İstanbul​ yeniden çöp, çamur, çukur oldu" dedi.

"İSTANBUL'UN 5 YILI BOŞA GEÇTİ"

Erdoğan'ın konuşmasında satır başları:

"5 yıl boşa geçti. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar bütün binalar yıkık dökük. İşte bunları da biz yapacağız. Projemiz kapsamında, 7.3 KM yaya yolu, 7.3 KM bisiklet yolu, sosyal kültürel alan, yeni yeşil alanı yer alıyor.

"BU ŞAHIS GELDİ İSTANBUL​ YENİDEN ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR OLDU"

Hatırlayın 94'te göreve geldiğimiz İstanbul​, çöp, çukur, çamurdu. İktidarda CHP vardı. İstanbul​ bize niye devredildi. Bütün pisliklerden kurtulmak için. Rahmetli Kadir Bey İstanbul​'a yeni bir çehre verdi. İstanbul​ yeniden ayağa kalktı. Bizim devrettiğimiz o miras Kadir Bey'le bu şahsa kadar geldi. Bu şahıs bir yanlışlıkla bu görevi aldı. İstanbul​ yeniden çöp, çamur, çukur oldu. Diyoruz ki yeniden İstanbul​. 32 gün kaldı. Durmak yok, yola devam. Bundan kararlı mıyız? İşte bu 30 yıllık süreçte nelerle karşılaştığımızı, milletimiz çok iyi hatırlıyor"

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekrem İmamoğlu'na yüklendi: İstanbul'un 5 yılı boşa geçti - 1. Resim

İMAMOĞLU TÖRENE KATILMADI

Öte yandan Murat Kurum’la arasındaki ‘davet’ polemiğinin ardından tavrı merak edilen İstanbul​ Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu​ Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açılış törenine katılmadı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
Sonraki Haber Yükleniyor...