Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan ile görüştü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 16:32 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 20:12
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Erbakan ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerin konuşulacağı görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, "Seçime ilişkin birtakım değerlendirmeler ve fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Yerel  seçimlere çok az bir süre kala partilerin temasları hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti​ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Yeniden Refah Partisi​ Genel Başkanı Fatih Erbakan​'ı AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti.

İki lider arasındaki görüşme saat 18.00'da başladı. Yaklaşık 1 saatlik süren toplandı sonrası  Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, genel merkez önünde açıklamalarda bulundu.  

https://twitter.com/RTEdijital/status/1734594209267532185

Dünya ve Türkiye gündeminin değerlendirildiği toplantıda yerel seçimde ittifak görüşmeleri de ele alındı. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Erbakan, "Seçimlerle ilşgili fikir alışverişi gerçekleştirdik" dedi.

Erbakan'ın açıklamalarından satır başladı şu şekilde: 

Gazze'deki gelişmeler ve Türkiye günemini görüştük. Seçimlerle ilşgili fikir alışverişi gerçekleştirdik. Zamanı geldiğinde gerekli açıklamalar yapılacak.

Seçimle ilgili bir takım konular müzakere edildi. Bizim teşkilatımızla bunları konuşacağız. Görüşmenin hayırlara vesile olmasını isteriz

Görüşlerini ve görüşmelerimizi ifade ettik. Yakın zamanda bir görüşme planlanmadı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...