Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi koronavirüse yakalandı

05 Şubat 2022 15:17
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna dönüşü gazetelerin sorularını cevaplamıştı. (Fotoğraf: AA)

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı. Twitter hesabından açıklamada bulunan Erdoğan, "Eşimle birlikte hastalığı hamdolsun hafif atlatıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna dönüşü gazetelerin sorularını cevaplamıştı. (Fotoğraf: AA)

Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testi yaptırdıklarını ve testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Erdoğan Twitter hesabından yaptığı açıklamada,

"Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

SES TONU DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan, Zonguldak-Kilimli yolu açılışına video konferans ile katılan Erdoğan'ın ses tonundaki değişiklik dikkat çekti.

"ANCA BERABER KANCA BERABER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." sözlerini kullandı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi koronavirüse yakalandı

TBMM BAŞKANI ŞENTOP'TAN ERDOĞAN'A TELEFON

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şentop sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: “Covid-19 testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızı aradım. Kendilerine ve eşi Saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendilerine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.”

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Ahmet Davutoğlu twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin" dedi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi koronavirüse yakalandı

BAHÇELİ: GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah'ın şifalar vermesini temenni ediyorum." dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdogan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

Siyasetçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine geçmiş olsun mesajları:

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

- BBP Genel Başkanı Destici, "Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza ve eşleri hanımefendiye ailece ve camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kısa zamanda hastalığı atlatmaları İçin  duâmızla Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ederim." dedi.

- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabbimden acil şifalar diliyorum." dedi.

- AK Parti Sözcüsü Çelik: "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Değerli Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şifa dileklerimiz ve dualarımızla"

- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum." dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...