Tgrt Haber

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman ile görüştü! Gündem Gazze

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
01 Eylül 2024 15:43 - Güncelleme : 01 Eylül 2024 16:54
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman ile görüştü! Gündem Gazze

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Görüşmede; işgalci İsrail’in Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım, bölgesel ve küresel konular masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefonda görüştü. Görüşmede İsrail’in Filistin​ topraklarında yürüttüğü soykırım​, bölgesel ve küresel konular masaya yatırıldı.

Erdoğan görüşmede, işgalci İsrail’in başta Gazze olmak üzere Filistin topraklarında işlediği insanlık suçlarına karşı uluslararası toplumun, İsrail’e yönelik baskılarını artırmasının önemine vurgu yaptı.

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Selman ile görüştü! Gündem Gazze - 1. Resim

İSLAM ÜLKELERİNE ÇAĞRI

İsrail saldırılarının ve insan hakları ihlallerinin durdurulması, kalıcı ateşkesin sağlanması gerektiğini belirten Erdoğan, bu konuda İslam ülkelerinin ortak hareket etmesinin ehemmiyetine değindi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...