Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Canavardan kurtulma sürecine girdik

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
15 Haziran 2024 11:07 - Güncelleme : 15 Haziran 2024 11:21
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Canavardan kurtulma sürecine girdik

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. Dünyada yüksek seyreden enflasyonun endişe kaynağı olduğuna dikkati çeken Erdoğan, yılın ikinci yarısından itibaren güzel neticeler alınacağını aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Kurban Bayramı​ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında ekonomiyle ilgili de mesajlar veren Erdoğan, Dünyada yüksek seyreden enflasyonun endişe kaynağı olduğuna dikkati çekti. Erdoğan, yılın ikinci yarısından itibaren güzel neticeler alınacağını söyledi.

"ENFLASYON CANAVARINDAN KURTULMA SÜRECİNE GİRDİK"

Erdoğan enflasyona ilişkin mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Aşımıza, işimize, ekmeğimize ortak olan enflasyon​ canavarından kurtulma sürecine girdik. Enflasyonda yılın ikinci yarısından itibaren inşallah güzel neticeler alacağız. Salgın, savaşlar, küresel krizler gibi sebeplerle tekrar nüks eden enflasyon sorununu geçmişte olduğu gibi tek haneli rakamlara mutlaka indireceğiz"

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...