Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlham Aliyev'e seçim tebriği

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 20:54 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 21:33
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlham Aliyev'e seçim tebriği

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerini yeniden kazanan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek, Aliyev'i Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde ettiği zafer nedeniyle tebrik etti.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan liderinin yeniden seçilmesinin Azerbaycan'a hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Aliyev’in yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin Azerbaycan için hayırlı olması temennisini dile getirdi" denildi. 

REKOR OYLA SEÇİLDİ 

Azerbaycan'da sandık çıkış anketine göre, İlham Aliyev cumhurbaşkanı seçiminde rekor oy aldı. Aliyev oyların yüzde 93.9'unu aldı. Aliyev 3. döneminde de Azerbaycan'ı yönetecek. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...