Tgrt Haber

Erdoğan'dan PKK'yı destekleyen Fransa'ya sert tepki: Tüm barınaklarını gömdük!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
29 Şubat 2024 15:11 - Güncelleme : 29 Şubat 2024 16:12

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın'da düzenlenen mitingde PKK'ya destek veren Fransa'ya sert tepki gösterdi. Fransa'nın PKK'nı baş destekçisi olduğunu söyleyen Erdoğan, "Biz ne yaptık Suriye'nin kuzeyindeki Lafarge'ın tüm barınaklarını gömdük" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Aydın​'da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Seçim​ günü Aydın'dan müjdeli haberler beklediklerini söyleyen Erdoğan, "31 Mart'ta sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz" dedi.

28 Şubat "postmodern darbe​'ye ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Erdoğan, "Partimiz kurulduktan sonra devamlı darbecilerle mücadele etti. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığının altını çizen Erdoğan, milletiyle, ordusuyla, duruşuyla artık bambaşka bir Türkiye olduğunu söyledi.

Türkiye ekonomisinin deprem ve diğer olumsuzluklara rağmen büyük bir başarıya imza atıp üst üste 14 çeyrektir büyüme başarısı elde ettiğini aktaran Erdoğan, "AB ülkeleri arasında en çok büyüyen ülke olduk" dedi.

Erdoğan'dan PKK'yı destekleyen Fransa'ya sert tepki: Tüm barınaklarını gömdük! - 1. Resim

"31 MART'TA MÜJDELİ HABERLER BEKLİYORUZ"

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"İnşallah 31 Mart​'ta Aydın'dan büyükşehir ve ilçeleriyle müjdeli haberler bekliyoruz. Az önce sordum meydanda katılım ne durumda. 52 bin. Bu ne demektir? 31 Mart'ta sandıkları patlatmaya hazırlanıyoruz. Bu şehir bize Şehir Adnan Menderes'in emanetidir.

"ZİNHİNET AYNI ZİHNİYETTİ"

Ülkemizin darbeler halkalarından biri de 28 Şubat postmodern darbesiydi. Ülkemizin utanç verici sayfalarından biridir. Menderes'i hoyratça daraağcına gönderen zihniyet 28 Şubat'ta daha incelikli metodlar kullandı. Zihniyet aynı zihniyetti. Dönemin cuntacıları 28 Şubat'ın 1000 yıl süreceğini söylemişti. 

Erdoğan'dan PKK'yı destekleyen Fransa'ya sert tepki: Tüm barınaklarını gömdük! - 2. Resim

"MİLLETİMİZE SİLAH ÇEKTİLER, KAN DÖKTÜLER"

Allah bir daha bu ülkeyi bu faşist zihniyetin eline düşürmesin diyoruz. Cumhuriyet mitingleri adı altında demokrasimize kast eden tuzaklarlar karşılaştık. Uyduruk haberlerle partimizi kapatmaya kalktılar. Gezi olaylarıyla sokakları karıştırmaya çalıştılar. Milli iradeyi esir almaya cüret ettiler. 15 Temmuz darbe girişimiyle milletimize silah çektiler, kan döktüler.

"FRANSA NE YAZIK Kİ TERÖRÜN BAŞ DESTEKÇİSİ OLDU"

Fransa ne yazık ki terörün baş destekçisi oldu. Biz ne yaptık Suriye'nin kuzeyindeki Lafarge'ın tüm barınaklarını gömdük! Ülkemizi güçlendirdikçe bize karşı kurulan tuzakların çapı da büyüdü. En büyük başarımızın ülkemizi demokrasi ve kalkınma rotasında tutmak olmuştur. Ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar olduğunu biliyoruz ama artık işleri daha zor. Türkiye artık eski Türkiye değil. Artık bambaşka bir Türkiye var, bambaşka bir devlet var. 

Erdoğan'dan PKK'yı destekleyen Fransa'ya sert tepki: Tüm barınaklarını gömdük! - 3. Resim

"HANİ EKONOMİ KÖTÜYE GİDİYORDU?"

21 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Hak ve özgürlüklerin gelişmesinde devrim mahiyetinde adımlar attık. Kimsenin hayat tarzına, kökenine bakmadık. Türkiye ekonomisi depreme rağmen yüzde 4,5 büyüyerek önemli bir başarıya imza attı. Hani ekonomi kötüye gidiyordu"

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...