Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı

Editör: Furkan Günler / Kaynak: tgrthaber.com.tr
16 Mart 2024 20:34 - Güncelleme : 16 Mart 2024 22:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan, emekli ikramiyelerinin 2-5 Nisan arası hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan​, Türkiye Yüzyılı​'nın Emekçileri İftar Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan emekli ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını söyledi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar;

Yakın çevremizde savaşların, çatışmaların, insani trajedilerin ve krizlerin kol gezdiği sancılı bir dönemde bu mübarek günleri idrak ediyoruz. 

Şu an Gazze'de ve işgal edilmiş Filistin topraklarında, kelimelerin kifayetsiz kaldığı büyük bir insani dram yaşanıyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı - 1. Resim

Adalete, barışa, dayanışmaya, mazlumlar için yardımlaşma seferberliğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz

Türkiye ve Türk milleti olarak asırlardır yaptığımız gibi başı dara düşenlerin yardımına koşacağımızın bilinmesini istiyorum

ENFLASYON​ MESAJI

Enflasyona karşı çalışanlarımızı ezdirmeme bir diğer prensibimizdi. Özellikle son yıllarda üst üste yaşadığımız salgından bölgesel savaşlara küresel ekonomik krizden asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerine rağmen bu duruşumuzdan taviz vermedik. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı - 2. Resim

İşçilerde sendikalaşma oranı 2024 Ocak istatistiklerinde yüzde 15'i geçti. Memurlarda sendikalaşma oranı ise yüzde 74 oranına yükseldi.

EMEKLİ İKRAMİYELERİ 2-5 NİSAN ARASI HESAPLARDA

Emeklilerimizin ücretlerinde de çok önemli iyileştirmeler yaptık. Daha önce olmayan bayram ikramiyesi uygulamasını getirerek emeklilerimize bayram sevinci yaşattık.

Ramazan bayramı​ ikramiyelerini inşallah 2-5 Nisan arasında emeklilerimizin hesaplarına yatıracağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı - 1. Resim

TOPLU SÖZLEŞME İKRAMİYESİ

Memurlarımızın haklarını genişletmek için gayret ederken muhalefetse bunları Anayasa Mahkemesine götürerek budamaya çalışıyor."

"ÇALIŞANLARIMIZI VE EMEKLİLERİMİZİ BİZE KARŞI KIŞKIRTMAKTAN GERİ DURMUYORLAR"

Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi bize karşı kışkırtmak için meydanlarda atıp tutuyorlar ama mahkeme kapılarını aşındırmaktan da maalesef geri durmuyorlar." dedi.

İŞÇİLERDEN ERDOĞAN'A HEDİYE

İftara katılan işçiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli ikramiyelerinin hesaplara yatırılacağı tarihi açıkladı - 2. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...