Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verdiğimiz sözleri büyük ölçüde yerine getirdik

06 May 2022 14:50 - Güncelleme : 06 May 2022 15:08
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verdiğimiz sözleri büyük ölçüde yerine getirdik

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da Çatalya Belediyesi önünde halka hitap etti. Türk milletine verilen sözlerin büyük ölçüde yerine getirildiğini belirten Erdoğan, "Sağlıkta hastanelerde attığımız adımlarla, eğitimde attığımız adımlarla şu anda 207 üniversitemiz var" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çatalca Belediyesi ziyareti sonrasında vatandaşlara seslendi. Türk milletine verilen sözlerin büyük ölçüde yerine getirildiğini belirten Erdoğan, "Sağlıkta hastanelerde attığımız adımlarla, eğitimde attığımız adımlarla şu anda 207 üniversitemiz var" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Bayramınız tekrar mübarek olsun. Daha nice bayramlarda bir araya gelmek üzere sizlere kısa bir selamlama yapayım istedim.

Yola çıkarken bizim eğitimden sağlığa kadar alanlarda çok büyük sözümüz vardı. Sözümüzü büyük ölçüde yerine getirdik. Sağlıkta hastanelerde attığımız adımlarla, eğitimde attığımız adımlarla şu anda 207 üniversitemiz var. Üniversitemizin olmadığı ilimiz yok.

ÇATALCAYA MÜJDE

Çatalca üst yapısıyla alt yapısıyla şanına yakışır bir hale gelecek. Bu yaz Çatalca'da çok ciddi bir asfaltlama çalışmasına başlayacağız. Artık çukur, çamur olmayacak buralarda.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...