Tgrt Haber

Son dakika | Devlet Bahçeli'den çok sert Narin Güran tepkisi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
09 Eylül 2024 14:23 - Güncelleme : 09 Eylül 2024 15:25
Son dakika | Devlet Bahçeli'den çok sert Narin Güran tepkisi

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili bir açıklama yaptı. Bahçeli, "Cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin​ Güran’dan kahreden haber dün gelmişti. Narin​ Güran'ın cansız bedeni köyün yakınındaki dere yatağında çuval içinde bulundu. Otopsi işlemi tamamlanan 8 yaşındaki Narin​, bugün toprağa verildi. Narin​'in cansız bedeninin bulunmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. Bir tepki de MHP lideri Devlet  Bahçeli'den geldi.

Sosyal medya hesabından 8yaşındaki Narin​ Güran ile ilgili bir açıklama paylaşan Bahçeli, "Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir" ifadelerini kullandı.

"EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILMALI"

Bahçeli'nin paylaşımı şu şekilde:

"19 günlük aradan ve yoğun aramalardan sonra, Diyarbakır’ın Bağlar​ ilçesinde cansız bedenine ulaşılan sekiz yaşındaki Narin​ kızımız hepimizin ve herkesin yüreğini kavurmuş, maşeri vicdanda büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Yavrumuzun hayat ışığını söndüren, korkunç şekilde katleden cani veya canilerin, bu vahşi cinayete yardım ve yataklık edenlerin Türk adaleti önünde hesap vermeleri, en ağır düzeyde bedel ödemeleri muhakkak surette temin edilmelidir. 

ŞEHİTLERİMİZİ DE ANDI

Başta Narin​ yavrumuz olmak üzere, dün Tunceli Ovacık’ta bir askeri aracın devrilmesi sonucunda şehit düşen kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Tedavisi devam eden kahramanımıza şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun, mekânları cennet olsun."

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...