Tgrt Haber

Son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Türkiye ziyareti ertelendi

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
23 Temmuz 2023 11:51 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 12:10
Son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Türkiye ziyareti ertelendi

Son dakika haberi... İsrail Başbakanı Netanyahu'nun 28 Temmuz'da Türkiye'ye yapacağı ziyaret, sağlık sorunları nedeniyle ertelendi.

Türkiye​ ile İsrail arasındaki normalleşme adımları kapsamında büyük önem taşıyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan​ ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasındaki görüşme ertelendi.

KALBİNE PİL TAKILMIŞTI

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 25 Temmuz'da Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı, 28 Temmuz'da da Netanyahu’yu Türkiye’de misafir edeceğini duyurmuştu. Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye'ye gelecek olan liderlerin, güncel, bölgesel ve küresel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunacağı ifade edilmişti.

Geçen hafta kalp takip cihazı takılan Netanyahu'nun kalbine pil takıldığı açıklandı. Yüksek hava sıcaklıkları nedeniyle fenalaşarak hastaneye kaldırılan Netanyahu'nun sağlık riski nedeniyle ziyaretini ileri bir tarihe ertelediği ifade edildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...