Tgrt Haber

İYİ Parti'de istifalar durmuyor: Bir isim daha ayrılığını açıkladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2023 21:35 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 00:43
İYİ Parti'de istifalar durmuyor: Bir isim daha ayrılığını açıkladı

Son dakika haberi: CHP'nin İş birliği teklifine 'hayır' diyen İYİ Parti'den adeta bir yaprak dökümü yaşanıyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk de partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Yerel seçimlere çok az bir süre kala CHP​'nin 'ittifak' teklifini reddeden İYİ Parti​'den sular durulmuyor. Meral Akşener​ liderliğindeki partiden istifa​ haberleri gelmeye devam ediyor.  İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk de partisinden istifa ettiğini duyurdu. Koçtürk gelişmeyi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu.

"BASİRETSİZLİKLER BIKTIRDI"

"5 yıldır emek verdiğim İyi Parti den istifa ediyorum. İhtiraslar, ayak oyunları basiretsizlikler bıktırdı. Çocuklarıma, Atatürk'ün ışığı ile aydınlanan Türk Vatanı sözüm var ve mücadele etmem lazım. Son gelişmelerle istifamın ilgisi yoktur Sosyal medya siyasetçilerine duyurulur."

https://twitter.com/ckocturk/status/1735670944968905036

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...