Tgrt Haber

Son dakika | Mahmud Abbas ve Özgür Özel görüştü: "Açık bir davet" diyerek çağırdı

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
18 Ağustos 2024 19:59 - Güncelleme : 18 Ağustos 2024 20:20
Son dakika | Mahmud Abbas ve Özgür Özel görüştü: "Açık bir davet" diyerek çağırdı

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, TBMM'de katılamadığı Mahmud Abbas özel oturumu sonrası Abbas ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Abbas Özel'i "Bu davet açık bir davettir” diyerek çağırdı.

16 Ağustos'ta gerçekleşen TBMM​ Mahmut Abbas'ın konuşma yaptığı özel oturuma ayağı kırıldığı için katılamayan CHP​ Genel Başkanı Özgür Özel, Filistin​ Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile telefonda görüştü.

Bağımsız Filistin devletini telefonda vurgulayarak “Başkenti Doğu Kudüs olan, 1967 sınırlarında bir Filistin devleti kurulmasını gerekli görüyor ve iki devletli çözümü destekliyoruz” diyen Özel, Filistin halkının mücadelesinde her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazır olduklarını belirtti.

FİLİSTİN'E DAVET ETTİ

Mahmud Abbas, Özel’e geçmiş olsun dileyerek, “Sizleri ikinci ülkeniz Filistin’e davet ediyorum. Seçtiğiniz herhangi bir tarihte gelebilirsiniz, Filistinli kardeşlerinizin durumunu yakından takip edebilirsiniz. Bu davet açık bir davettir” dedi.

Son dakika | Mahmud Abbas ve Özgür Özel görüştü: "Açık bir davet" diyerek çağırdı - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...