Tgrt Haber

Son dakika! Mansur Yavaş'tan balkon konuşması: Karşımızda düşman yok, zafer gibi görmüyoruz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
31 Mart 2024 22:13 - Güncelleme : 01 Nisan 2024 00:47
Son dakika! Mansur Yavaş'tan balkon konuşması: Karşımızda düşman yok, zafer gibi görmüyoruz

Son dakika haberi... ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da balkon konuşması yaptı. Yavaş, " Artık seçim bitti, rozetimizi çıkaracağı Ankara'ya hizmet edeceğiz. Karşımızda düşman yok, zafer gibi görmüyoruz" dedi.

Bir kez daha seçimden zaferle ayrılan ABB Başkanı Mansur Yavaş​, balkon konuşması yaptı. Ankara’nın kendilerine gelmiş geçmiş tüm şehitlerin emaneti olduğunun altını çizen Yavaş, bu emanete sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

Rakibi Turgut Altınok​ için çalışan başkentlilerin bu seçimde kaybetmediğini söyleyen Yavaş, “Onların çabalarına, emeklerine ve özverilerine de sonuna kadar saygı duyuyoruz, onlara da yürekten teşekkür ediyoruz. Bu seçimin kaybedeni; siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok’tur” ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Yavaş'ın konuşmasında satır başları:

"Bize oy verenlere, genel başkanımız Özgür Özel'e, önceki dönem genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu​'na teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarını zafer olarak görmüyoruz Karşımızda düşman yok. Hepimiz bu vatanın ferdiyiz. Dünyaya bakışımız farklı olabilir ama artık seçim bitti, rozetimizi çıkaracağız. 6 milyon vatandaşımıza hizmet edeceğiz. Artık seçim bitti, rozetimizi çıkaracağı Ankara​'ya hizmet edeceğiz. Karşımızda düşman yok, zafer gibi görmüyoruz

"KAYBETMEYE DE DEVAM EDECEKLER"

Bu seçimin kaybedeni, siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok'tur. Geçen seçimde de aynı şeyi yapmışlardı ama ders almayanlar, iftira atanlar Ankara halkının iradesi karşısında bir kez daha kaybettiler, kaybetmeye de devam edecekler"

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gul Dogruyusoyler31 Mart 2024 22:27

cok guzel bir konusma tebrik ederim. iyi olan kazanir. dusman olmamaliyiz kesin katiliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...