Tgrt Haber

Son dakika! Murat Kurum mal varlığını açıkladı! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
20 Mart 2024 00:35 - Güncelleme : 20 Mart 2024 00:39

Son dakika haberi... Mansur Yavaş'ın çağrısının ardından mal varlığını açıklayan adaylara bir yenisi daha eklendi. Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum, mal varlığını açıkladı. 

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasiler mal varlıklarını açıklamaya devam ediyor. Ankara​ büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın çağrısı sonrası siyasiler ve adaylar mal varlığını açıklarken Murat Kurum​'dan da hamle geldi.

KRT TV canlı yayınında konuşan İstanbul​ Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, 3 evi olduğunu söyledi. 

"3 EVİM BİRAZ DA BORCUM VAR"

Bu hafta yazılı olarak mal varlığını açıklayacaklarını söyleyen Kurum, "Ankara, İstanbul ve Bahçelievler'de evim, bir tane arabam, biraz da borcumuz var. Benim mal varlığım burdur. Borcum da evden kaldı. İşte açıkladım." dedi. 

Son dakika! Murat Kurum mal varlığını açıkladı!  - 1. Resim

TURGUT ALTINOK YORUMU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un mal varlığının 'yüksek' olduğu iddiasıyla çıkan yorumları kısaca değerlendiren Kurum, "Turgut Bey'in mal varlığını bilmiyorum takip de etmedim" dedi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...