Tgrt Haber

Özgür Özel'in Akşener ile görüşeceği tarih belli oldu: Ziyaretten ittifak mı çıkacak?

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2023 11:32 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 22:25
Özgür Özel'in Akşener ile görüşeceği tarih belli oldu: Ziyaretten ittifak mı çıkacak?

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, yarın Ankara'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek. Ziyaretin ana gündeminin ise yerel seçimlerde olası iş birliği alternatifleri olacak.

Yerel seçimlere çok az bir süre kala partilerin çalışmaları hız kazandı. Özellikle İstanbul-Ankara için İYİ Parti​ ve CHP​'nin bir ittifak kuracağı söylemleri ise gündemdeki yerini korurken kritik bir gelişme yaşandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, yarın sabah saatlerinde İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ziyaret edeceği öğrenildi. NTV'de yer alan habere göre; görüşme İYİ Parti Genel Merkezi'nde saat 10:30'da gerçekleşecek. Gündemde başta Ankara​ ve İstanbul​ olmak üzere yerel seçimlerde olası iş birliği alternatifleri olacak.

ÖZEL'DEN İTTİFAK ÇAĞRISI

Öte yandan dün partisinin grup toplantısında konuşan Özel, 'dürüstlük' vurgusu yaparak, "Bu belediyeler sadece CHP’lilerin oyuyla kazanmadık. İstanbul’da İstanbul ittifakıyla Türkiye’nin diğer yerlilerinde Millet İttifakı ile kazandık. Ankara’yı peşkeş çekenler parsel parsel satanlar İstanbul’un üstünde helikopterle Katarlılara kupon arsa satanlar değil de dürüst insanlar yönetsin diye destek aldık. Bundan sonraki süreçte de siyasi partilerle işbirliğini konuşmaya, bütün Türkiye’yi dürüst namuslu ve çalışkan insanların yönettiği belediyeleri korumaya Türkiye’ye kazandırmak için büyük güç birliğine davet ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

YAVAŞ, AKŞENER İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da geçen hafta Akşener ile İYİ Parti genel merkezinde ziyaret etmişti. İYİ Parti yönetimi yerel seçimlere her yerde kendi adaylarıyla girme kararı almıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...