Tgrt Haber

Son dakika | Sürpriz zirve! Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi

Editör: Merve Yaz / Kaynak: tgrthaber.com
03 Ekim 2024 12:56 - Güncelleme : 03 Ekim 2024 14:54

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14.00'te MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. İki liderin de günlük programında yer almayan zirve Bahçeli'nin konutunda gerçekleşti. Öte yandan Bahçeli'nin Erdoğan'ı beklerken elinden düşürmediği tespih dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede, terörle mücadeleden Orta Doğu'daki gerilime kadar birçok konu ele alındı.

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14.00'te MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. İki liderin de günlük programında yer almayan zirve Bahçeli'nin konutunda gerçekleşti. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

Son dakika | Sürpriz zirve! Erdoğan ve Bahçeli bir araya gelecek - 1. Resim


45 DAKİKA SÜRDÜ

Bu yıl 26. kez bir araya gelen iki liderin görüşmesinde, ekonomiden Orta Doğu'ya, terörle mücadeleden Meclisteki  9. yargı paketine kadar birçok konu masaya yatırıldı.

 MHP liderinin TBMM'nin yeni yasama yılı açılışı resepsiyonundaki "Yeni dönem" sözlerinin ardından gerçekleşmiş olması da dikkat çekiyor.


SÜRPRİZ ZİRVEDEN İLK KARELER

Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz zirveden ilk görüntüler geldi. Bahçeli'nin konutunda basına kapalı gerçekleştirilen görüşmeden kareler paylaşıldı.


GÖRÜŞME ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN ANLAR

Erdoğan'ı kapıda bekleyen Devlet Bahçeli'nin Zaza tesbihi kullandığı görüldü. Bu tesbihin en büyük özelliği sallamaya müsait olması ve 14 taştan oluşması. Görüşme öncesindeki bu tesbih detayı sosyal medyanın gündemine düştü.

Son dakika | Sürpriz zirve! Erdoğan ve Bahçeli bir araya geldi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...