Tgrt Haber

Soner Çetin, TGRT Haber'de açıkladı: Adaylık teklifi Meral Akşener'den geldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 21:23 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 22:20

CHP'den istifa eden Soner Çetin, TGRT Haber'e özel açıklamalarda bulundu. Çetin, yeniden aday gösterilmemesine ilişkin, "Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğim için aday gösterilmedim" dedi. Ayrıca Çetin, adaylık teklifinin İYİ Parti lideri Meral Akşener'den geldiğini söyledi.

CHP​'den istifa eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, TGRT Haber canlı yayınında aday gösterilmemesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

"KEMAL BEY'E VEFA BORCUM VAR"

Çetin'in açıklamasından satır başları:

"Kılıçdaroğlu'nu desteklediğim için aday gösterilmedim. Kemal Bey'e vefa borcum var. Kılıçdaroğlu​'nu sırtından hançerleyenler beni anlayamadı. Burhanettin Bulut 'Özel'i destekleseydin adaydın' dedi. Söz verdikleri halde ön seçim yapmadılar. Memnuniyet anketleri yapacağız dediler yapmadılar

"AKŞENER BENİ ARAYARAK ADAYLIK TEKLİF ETTİ"

Meral Akşener​ ile ayrı bir hukukumuz var, aramıza siyaset bile giremez. Meral Hanım beni aradı, adaylık teklifinde bulundu. Ben de şerefle adaylık teklifini kabul edeceğimi söyledim. 31 Mart'tan sonra CHP yönetimi gidecek. Son gece MYK'da adın geçti diye beni aradılar. 

Soner Çetin, TGRT Haber'de açıkladı: Adaylık teklifi Meral Akşener'den geldi - 1. Resim

"BÜYÜK BİR FARKLA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ"

CHP'den aday gösterilen isim seçimde beni hiç zorlamayacak. 3 gündür telefonum kilitlenmiş durumda; herhalde dedim telefon görüşmesiyle seçim kazanacağız.

"ADANA'YI ZEYDAN KARALAR BECERİKSİZLİĞİNDEN KURTARACAĞIZ"

Çok sıkı bir destek var. CHP'den alacağım oylarla büyük bir farkla seçimi kazanacağız. Bağımsız aday da olsam büyük oy alırım. Adana'yı Zeydan Karalar beceriksizliğinden kurtaracağız"

Soner Çetin, TGRT Haber'de açıkladı: Adaylık teklifi Meral Akşener'den geldi - 2. Resim

ZEYDAN KARALAR'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Soner Çetin'in sözleri üzerine TGRT Haber'e bağlanan Zeydan Karalar, "10 senedir Çetin ile birlikte çalışıyoruz, şimdi mi gördü? Soner Çetin, başka partiye geçince mi gördü? Adana bizim nasıl çalıştığımızı bilir" ifadelerini kullandı. 

Soner Ç:e

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...