Tgrt Haber

Şükrü Genç'ten dikkat çeken çıkış: Verilen emekler boşa gidecek

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 21:50 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 22:42

CHP'de yeniden aday gösterilmeyen isimlerden birisi olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, TGRT Haber canlı yayınında dikkat çeken açıklamalara imza attı. Genç, verilen bütün emeklerin boşa gideceğini söyledi.

CHP​'de yeniden aday gösterilmeyen isimlerden birisi olan Sarıyer​ Belediye Başkanı Şükrü Genç​, TGRT Haber'de çok önemli açıklamalarda bulundu. Genç, kendisinin aday gösterilmemesi durumunda CHP'nin Sarıyer'de kaybedeceğini söyledi.

Aday gösterilmemesinin gerekçesi olması gerektiğini belirten Genç, "Sahada araştırma yapılacaktı fakat yapılmadı. Gerekçeyi de ısrarla sordum ama cevap alamadım. Sarıyer'de ciddi bir oy oranım var. CHP dışında da insanlardan destek alıyoruz. Ben aday olmazsam CHP Sarıyer'de kaybeder" dedi.

"BUNU ISRARLA SORDUM..."

Genç konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Neden aday gösterilmedim? Bunun üzerine ben de bunu ısrarla sordum. Gerekçe nedir? Bunun bilinmesi gerekiyor. Çünkü bizim kendi yaptırdığımız anketler de dahil olmak üzere ciddi bir oy oranımız var bizim. Yükselen bir ivme var. Yüzde 61'lere çıkmış bir oy oranımız var.

"RİSK ÇOK YÜKSEK"

Biz alanda sadece CHP seçmenlerden değil CHP dışındaki seçmenlerden de çok destek alıyoruz. Bunun gerekçesi de biz hiç kimseyi birbirinden ayırmadık. Tüm bunlara rağmen böyle bir seçim bizleri açıkça kırdı. Bunun esas temel nedenlerinin başında da Sarıyer'de böyle bir sonuçta yani Sarıyer bu sonucu hak etmediği gibi riski çok yüksek olan seçim kaybetme durumu söz konusu. Sarıyer halkının talebi olursa bağımsız aday olurum. 

"ENDİŞELERİM VAR"

Kentsel dönüşüm programının başlayacağı bu dönemde böyle bir şeyin gelmiş olması beni çok kaygılandırdı. Endişelerim var. Bu endişeler gerçekten çok ciddi endişeler. Bunların giderilmesi gerekiyor. Özellikle de Sarıyer insanından gelen bir talep, böyle bir atamaya karşı ısrarla çok yoğun bir tepki var.

Oluşan bir rant var ve halkın lehine kullanmalıdır. Burada bir rant paylaşımı söz konusu olduğundan adaylar hangi partili olursa olsun bu rantın paylaşılması gerektiği konusunda benim ısrarım. Dolasıyla özellikle belirtiyorum herhangi bir isim üzerinde durmuyorum. Bu insanlar buralardan gönderiliyor sonra oluşan rant paylaşılıyor. Ben böyle bir paylaşımdan dolayı endişem olduğunu özellikle belirtmek istedim"

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...